torsdag den 23. januar 2014

Samtalekoncert

Så lukker ”Garagehøjskolen” op for vinter- og forårssæsonen med besøg den sidste torsdag i januar måned af sangeren Peter Abrahamsen. Mange kender ham som musiker og sangskriver, mens andre kender ham som pladeproducer. Andre igen som samfundsengageret kunstner med fortolkninger af Carl Scharnberg, Evert Taube og Jeppe Aakjær. Peer Abrahamsen har været med på pop- og rockscenen i snart 60 år, da han debuterede som blød rocksanger allerede i 1958. Siden blev han medmusikalsk igangsætter for Sebastian, Benny Andersens Svantes viser, Trille og Erik Grip med flere. For nylig udkom erindringerne ”Man skal jo starte et sted”.
På torsdag er Peter Abrahamsen vinterens første gæst i ”Garagehøjskolen”, hvor han i samarbejde med Garagehøjskolens forstander journalist Frode Muldkjær vil give en ”Samtalekoncert” med vægt på Abrahamsens bog, og den medbragte guitar. Der er fuldt optaget til arrangementet, og gæsteventelisten er lang.
Det samme gælder højskoleaftenerne i februar, hvor TVA-journalist Line Gertsen kommer, og samtlige stole ved højskoleaftenen i marts, med komponist og højskolemand Erik Sommer, er også optaget.
Derimod er der fortsat enkelte ledige pladser til årets første grønne forårsarrangement, som bliver med morgenstemning med sang og musik. Det holdes i ”Garagehøjskolen” søndag 27.april, og derfor naturligt kaldt ”En søndag i april”. Her vil man mødes tidlig morgen, og sammen med igangsættende kaffe og boller synge sig igennem højskolesangbogens morgensange. De enkelte sange vil blive præsenteret af præst Hanne Dahl fra Dronninglund. Alle er velkomne. Det koster ikke noget, man skal blot medbringe egen morgenmadskurv.
Garagehøjskolen koncept bygger på genetablering af den forsvundne samtale, og da man skal starte et sted, blev det altså i september 2013, og det i egen garage på Dronninggårdsalle bag Dronninglund Slot.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar