onsdag den 12. juni 2013

Blondiner har ret


Det er fint nok, at fodboldspillerne føler sig skamfulde og ydmyge, når de ikke yder ret meget for de høje lønninger, og taber o-4. Og morsomt er det, når kommentatorer og rygklappere går så meget i selvsving, at de gerne tilsidesætter alle fairnessregler for at sejre. Når TV2 Sporten på lydsiden taler for, at det er godt spillere og publikum lægger pres på dommeren, og ”spiller lidt” på alle fald og frispark, for derved ”at samle sammen til et straffespark” - så er de i hvert fald ikke interesseret i, at ”den bedste skal vinde”.  
Værre er det, når gengivelsen klart viser at Rommedahl i irritation har sendt en knytnæve i maven på en modstander under fælles opspring efter bolden, og lydsiden taler om, at ”Rommedahl rører ham ikke”.
Ser kommentatorer aldrig gengivelserne!
Og når bolden skydes op på en albue af en armenier, så råbes der på straffe. Den arme mand holder faktisk begge arme ind til kroppen, så det er vist manden, der skyder bolden op på hans arm, der bør ha’ en skideballe. Man oplever tit at fodboldspillere og kommentatorer mener, at modstanderne bør møde op armløse. Enhver kontakt takseres til straffe – hvis man da er i den rigtige ende af banen.  

Blondiner har ret.
Fodbold er både mærkeligt, lidt latterligt, og tit fordummende.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar